O nama

"BELT-COMPANY" je privatno preduzeće sa sedištem u Zemunu, Novogradska 47, osnovano 02.02.1993.god. za proizvodnju, trgovinu, posredovanje i pružanje usluga.

Nismo preduzeće sa stogodišnjom tradicijom‚ ali smo zato moderno privatno preduzeće. Mladi smo i prihvatili smo savremene principe poslovanja: pouzdanost, ekspeditivnost, imamo jasan program, proizvodimo ili uvozimo visoko kvalitetnu robu koja ie simbol progresa, osavremenjavanja proizvodnje njenih korisnika ili zaštiti čovekove okoline.

Transportne trake i pljosnato remenje su simbol savremenosti u unutrašnjem transportu svakog proizvođača. Nalaze primenu u transportnim sistemima za lake terete u prerađivačkoj industriji, industriji kartona, prehrambenoj, tekstilnoj, duvanskoj i industriji lakih metalnih proizvoda. Proizvodi su izdržljivi, sigurni, laki za rukovanje.

Klinasto, gumeno zupčasto, varijatorsko i višekanalno remenje uvozimo od Nemačke firme "CONTITECH". Poliuretansko zupčasto remenje uvozimo od Nemačke firme "MULCO", u čijem su sastavu "CONTITECH - SYNHROFLEX" i "BRECO".

Od početka 1998. godine proširili smo proizvodni program sa filterima za industrijsko otprašivanje i komfornu klimatizaciju. Što se tiče filtera‚ poštujemo najkvalitetnije u svojoj delatnosti. Želimo da svojim kupcima omogućimo kvalitetne filtere, dugotrajnu higijenu pri obavljanju posla. U funkciji smo ekološke zaštite. Filtere uvozimo od Nemačke firme "VOKES AIR".

Okruglo i klinasto PU remenje uvozimo iz Francuske firme "MAFDEL".  

U proizvodnom programu se nalaze remenice,zupčaste letve,konusne čaure,klampe,elastične spojnice iz programa italijanske firme "SATI".

Posedujemo dva magacina površine oko 200 m2+500m2, gde se nalazi roba i mašine za sečenje i spajanje. Kancelarijski prostor smo od januara 2011.godine preselili u Novogradsku 47,u Zemunu. Osim proizvodnje zastupljena je i servisna delatnost (savetovanje kupaca, preporuka, izračunavanje i određivanje tipova remenja, traka, ponuda alata za beskonačno spajanje, objašnjavanja tehnologije spajanja).